Tréningek

A következő Figyelem Tréning

FigyelemEst – Aktuális kérdések és válaszok a kapcsolatokról – november 27, 15:30-17:30 , 5000 Ft

Munkakapcsolat és párkapcsolatok: november 28-29 (szombat – vasárnap) 35 000. A következő tréning Január 30-31 (szombat-vasárnap)

Részletesebb leírás a hétvégéről:

Szombat – Munka kapcsolatok.

Mik szükségesek egy munkakapcsolathoz köztem, és egy másik ember, köztem és egy probléma között? Hogyan nézhetek szembe bármilyen problémával? Mit tehetek, ha azt látom, folyamatosan problémák vesznek körül, hiába oldom meg őket? Ha emberekkel dolgozom, mit kell tennem a kapcsolatunkban, hogy a feladatok ne “lógjanak a levegőben” hanem gördülékenyen és hatékonyan megoldódjanak – akkor is ha én nem vagyok ott?

Ezen a napon az eredménycentrikus kapcsolatkban mélyedünk el – vagyis amikor egy adott eredmény eléréséhez szükséges egy kapcsolat.

Vasárnap – Párkapcsolatok, barátságok.

Mitől kedvelem egyes emberek társaságát annyira, hogy önszántamból rájuk szánjam az időmet és esetleg a pénzem, míg másokkal kész kínszenvedés az időtöltés? Mit tehetek, hogy mások számára öröm és ne pedig kényelmetlenség legyen a velem töltött idő? Hogyan lehet megépíteni és fenntartani egy párkapcsolat alapjait olyan erősre, hogy szinte bármit kibírjanak?

A második nap ezekbe a kérdésekbe mélyedünk – vagyis az élvezetcentrikus kapcsolatokba: amikor egy érzés átéléséhez szükséges egy kapcsolat.

 

Jelentkezni e-mailben tudsz, a zsac@figyelemtrening.hu email cimen.